FINA SKOR ÄR FINT

Skorna till festerna då? Kolla här, från www.bianco.se:

product view of: Rose pump
product view of: Lace pump w/bow
product view of: Open toe pump
product view of: Inside plateau pump
Priserna ligger mellan 450 och 700 kronor. Vilken är din favorit?
/kisses and hugs, julia.

STÖVLAR MED KLACK

Jag har blivit mer och mer sugen på stövlar med klack. Japp, jag vet, jag är lite för ung för det fortfarande, men för det kan man ju ändå suktas av det. Om du också vill ha ett par nya och stiliga stövlar med klack i höst kan du kolla in mina tips:

Scorett, 1499 kronor.
Scorett, 1699 kronor.
Scorett, 1799 kronor.

Bianco, 900 kronor.
          product view of: 3/4 London bootBianco, 600 kronor.

/kramar från Julia.

BOK, PENNOR OCH EN MASCARA

Halli hallå!
Var i stan här om dagen, skulle egentligen inte köpa något eftersom vi bara skulle köpa en present till våra kompisar. Men jag fick i alla fall det här (köpta på Åhléns allihop):


Bok - Syskonkärlek, 119 kronor.
Blyertspennor - Pilot + stift, 30 kronor och 20 kronor.
Märkpennor - På plast, metall, CD mm, 60 kronor.
Suddgummin - Trepack, 20 kronor.
Mascara - Från Maybeliene, 119 kronor.

XOXO,
/ J

AVUNDSJUKA KAN SMITTAS

Jag vill också ha långt, blont hår. Lockigt eller rakt? Vad tycker du (nej, jag ska inte köpa hårförlängning). Antingen älskar man hennes hår, eller så gillar man det. Detta är väl omöjligt att hata?Vill ha nu!


Vilken frisyr tycker du är finast? Ettan eller tvåan?

Ha det bra och lova att svara.
/ J

DAGENS OUTFIT

Dagens outfit är lite småmysig, skön, ganska fin och härlig.


Brun kofta - Gina Tricot, 199 kronor.
Vit t-shirt - H&M, 69,50 kronor.
Mörka jeans - Dr Denim, 499 kronor.

/ J

EN STYCKE KOFTA OCH ETT PENNSKRIN

Jag och Tove var i Täby C igår, hon köpte ett jättefint linne på Bik Bok för 199 kronor. Det var orange med volanger på, hon var ursöt i det!
Själv köpte jag då en brun kofta och ett svart coolt pennskrin. Kolla på bilderna:


Gina Tricot, 199 kronor.


Akademibokhandeln, 59 kronor.

Korten är fotade med mobilkameran, så koftan ser ut som att den är av sammet... Finare är den i verkligheten, jag lovar! Pusshej,
/ J

NYTT FÖR IDAG

Jag, mamma och en kompis till mig var i Centrum idag för att köpa jeans och ny väska. Blev väldigt nöjd med köpen. Här kommer bilder på det jag har köpt:


Linne - köpt i Italien, 350 kronor.
Väska - Bianco, 310 kronor.
Byxor - Bik Bok, 399 kronor.

Vad tycker ni om min nya outfit? Dags för filmmys med Tove. Pussar,
/ J


EN T-SHIRT FRÅN ODD MOLLY

För någon vecka sedan så köpte jag en knallrosa t-shirt från Odd Molly. Helt vanlig framifrån, med lite coola tryck bak. Längst ner står det med turkost "Turning color into blues". Här är bilder:


frontback
Framifrån & bakifrån. Finns att köpa på t.ex Nordiska Designers på NK, 399 kronor (där jag köpte den). Finns också på Åhléns inne i stan, 395 kronor. Gillar du inte färgen finns den i grå, mörkgrå, röd med fler.

/ J

NYA, BILLIGA, SNYGGA ÖRHÄNGEN

Hej!
Igår var jag med min kära Erika i Täby Centrum, skulle egentligen köpa saker till Hycklinge (jag gjorde det också), men jag hittade ett par örhängen som jag nästan var tvungen att köpa. Hehe, i alla fall, jag lägger ut bilderna och som vanligt får ni lova att säga vad ni tycker eller vilka som är finast eller annan synpunkt, ok?

 

1 - "FASHION by Glitter", endast 29,50 kronor.
2 - "CLASSIC" by Glitter", trepack för 79,50 kronor.

Så jag fick 4 par örhängen (som jag älskar) för bara 110 kronor ungefär. Nå, säg vad ni tycker nu!
/ J

TRÄNA SNYGGT

Hej, kul att du läser min blogg!
Idag får ni läsare tips om snygga träningskläder mm. Håller ni inte med om att det är roligare att träna när man är snygg? Alla plaggen kommer från Stadium (http://www.stadium.se/).
1.2.3.
4.5.6.

1. 349 kronor.
2. 299 kronor.
3. 199 kronor.
4. 249 kronor.
5. 39 kronor.
6. 699 kronor.

Som sagt, allting hittar du på Stadium eller på Stadiums hemsida. Sen kanske du letar efter bra träningspass? Då har Friskis & Svettis, Sats, Feel Good mm bra pass att erbjuda, det finns mycket att välja på. Ha en bra träningsdag!
/ J

Höst 08

Hej igen! Skolstart snart och det betyder att hösten är runt hörnet, vare sig vi vill eller inte...Det mysiga med hösten är ju det sköna höstmodet. Mycket lager-på-lager, koftor och kappor men framförallt höstens stora trend - spets. Just det visades på PRADAs visning för höst 08/vinter 09.





                                                   


Såklart finns det även budgetalternativ. Här nedanför klänning från Topshop och oversize kofta från H&M. Ursäktar för de dåliga bilderna, men det var de bästa jag fick fram. Kram M
Lace Bustier Dress
    


Teen Choice Awards 2008

Hej alla läsare! Jag gästbloggar lite idag och tänkte börja med att visa snygga outfits från tonårsgalan Teen Choice Awards 2008 som gick av stapeln i Los Angeles.

Gossip Girls Blake Lively fick pris för "Bästa nykomling" och "Bästa skådespelerska i dramaserie" medan Miley Cyrus kammade hem priserna för "Bästa skådespelerska i komediserie och "Bästa kvinnliga artist". Vad tycker ni om kläderna? Vilken outfit är snyggast? Kram M
1. Miley Cyrus                                                        2. Sophia Bush
  
3. Blake Lively                                                        4. Hayden Panettiere           
 
5. Kristen Bell                                                          6. Vanessa Hudgens och Zac Efron
 
7. Lauren Conrad                                                    8. Summer Glau


CHINOS

Jag och min kompis åkte till Centrum idag och kollade i lite affärer. På Lindex hittade jag ett par chinos (äntligen), de var riktigt snygga fast ändå passade de inte så bra på mig. Köpte de inte heller för att jag inte hade några pengar med, hehe. Men i alla fall, ni ska få se bild på dem, och sen får ni lova att säga vad ni tycker, okej?


Nå, vad tycker du? Jag vill höra din åsikt!

Puss puss,
/ J

FRIIS & COMPANY

Måste ha en ny skolväska snart! Friis & Company har ett fint sortiment så jag sökte på google och fick fram några bilder på väskor som jag gillade.


Billig och snygg. Tyvärr inte i äkta läder, men kostar bara 299 kronor.


Väldigt snygg med smådetaljer. Kostar 649 kronor.


Väska i lack, ganska cool. Endast 299 kronor.

Ganska snygga va? Vilken är din favorit?
Kram J

DAGENS OUTFIT

...Igen. Men det är kul. Eftersom att det är ganska varmt idag så har jag gått klädd i ett linne och shorts. Skönt. Såhär ser det ut:


Vit/röd- randigt linne - Köpt i Italien, 450 kronor.
Korta mörka shorts - H&M, 298 kronor.

Tipsa mig gärna om var jeans finns! Skulle vara jättesnällt och självklart blir jag glad om du kommenterar lite grann i min blogg.
Kram
/ J

SHOPPING

Halloj alla läsare!
Idag har det blivit shopping inne i stan med familjen. Jättemysigt! Självklart lägger jag upp bilderna på vad jag har köpt. Vi har varit där i många timmar och jag är helt slut. Men men, om man vill ha kul får man lida pin ... typ, hehe. Här är i alla fall bilderna:

 
Mörka jeans från Cheap Monday, hög midja. Från Åhléns, 400 kronor.

 
Jättemysig tröja som man kan ha på två olika sätt. Köpt på Nordiska Designer på NK, 1499 kronor (-50%).

Sedan köpte jag också lite underkläder, men det är lite ointressant att skriva om på bloggen. I alla fall köpta på Twilfit.
Är väldigt nöjd med alla köp, tyvärr gick vi aldrig till Lindex (jag glömde säga till) så jag köpte inte den söta Musse Pigg tröjan. Nästa gång!

Puss alla söta sockervaddar.
/ J

MUSSE PIGG PÅ LINDEX

Rubriken låter ju lite konstig. Som om det är någon som ska klä ut sig till Musse Pigg och komma till Lindex och självklart vill jag se. Haha, nej, riktigt så är det inte. Men jag kollade in Linnéas blogg och såg att hon hade tipsat om en supersöt Musse Pigg t-shirt. Den är så söt!


Musse kommer inte undan, den kostar 199 kronor och jag ska köpa den!

Pussar till alla mina kära läsare.
/ J

PROJECT RUNWAY

Igår var det Project Runway dubbelavsnitt. Och gud vad coola kläder de gjorde! Första avsnittet gjorde de balklänningar till tonåringar, jättefina såklart. Det andra avsnittet handlade om att göra kläder efter modellernas frisyrer. Det ser så kul ut att vara designer (fast jobbigt ibland också såklart).
Ni som inte ser på det kan jag berätta att det handlar om designer som designar kläder för olika tillfällen, hur kul som helst att se på! Kolla på kanal 5, klockan 21 (tror jag). Eller så kan du ju kolla i tidningen, hehe.


Asgrymma kläder, jag lovar!

Pussar /J

DAGENS OUTFIT

Nu har jag klätt mig i mjukisbyxor och stor träningshood hela veckan, dags att "piffa upp" mig lite, även fast det inte händer något speciellt idag. Förutom att jag ska klippa mig.


T-shirt med tryck - Zara, 99 kronor.
Mörka stuprörsjeans - Dr Denim, 499 kronor.
Vita korta strumpor - H&M, 69, 50 kronor (2-pack).
Klocka - Ur & Penn, 695 kronor.
Nagellacket som jag har är silvrigt/metalic. Finns på t.ex Åhléns, ca 49 kronor.

Någon som har förslag på klippning? (Vill bara klippa lite).
Puss & Kram.
/ J

KLÄ DIG SNYGGT & VARMT INFÖR HÖSTEN

Måste nog börja köpa in lite höstkläder snart, solen har ju tröttnat verkar det som. Själv brukar jag inte köpa kläder eller skor eller andra prylar på nätet, vet inte varför. Det finns ju så otroligt fina saker på nätet, men men, här finns i alla fall finfina saker från asos.com, scorett.se, urbanoutfitters.com. Välkomna in! :)

   
Jag älskar jackorna, de ser så varma & sköna ut. Och håll med om att de är grymt snygga! Den grå slappa koftan funkar hur bra som helst på både vardagar med jeans och converse till eller festen med leggings och högklackat (kanske från Steve Madden?) till.
  Här på Urban Outfitters hittar du också riktigt fina kläder. Jag gillar den vita koftan med två knappar. Det sköna med den marinblå koftan är att den är så enkel och passar till vad som helst. Jackan gillade jag för färgen och för att knapparna var stora. En jacka över rumpan (och snygg är den också!) går inte att tacka nej till till hösten.

Converse - vardagligt och skönt. Finns i många färger.

På Bik Boks hemsida hittar du både ursöta och mysiga koftor och riktigt snygga jeans! Kolla själv om du inte tror mig. Pussar från mig.
/ J

RSS 2.0