NYA SOLGLAJOR

Hej alla glada,
dagens inköp var ett par vita solglasögon. Okej, jag köpte tre par trosor också med det är ointressant. Solglajorna kostade 69,50 kronor och var köpta på Lindex underkläder i Täby C. De är otroligt stora, man ser ärligt talat lite ut som en fluga i dem, men bättre stora än inget, eller hur? Nöjd med priset i alla fall. På bilden ser ni de i guldfärg, som tydligen också fanns med jag köpte mig ett par vita.


Ganska stora, jag vet, men jag är nöjd ändå!

Förresten, är det någon som har tips om bikinis och något fint och tunt nattlinne? Eller möjligtvis någon bra bok som ni har läst eller hört något om. Tipsa mig och släng in en kommentar!
/Julia.


FLIP-FLOP TILL SANDSTRANDEN

Än så länge har ju sommaren inte varit så värst varm eller solig, utan bara regning. Men det kommer säkert ska du se. Och när man tillbringar en dag på stranden måste man väl ändå ha ett par sköna, söta eller snygga flippisar som man bara kan stoppa ner fötterna i och sen traska hem genom den varma sanden. Jag köpte ett par idag som kommer från Peak Performance och som kostar 300 kronor. Hittade några andra tjusiga skor som jag inte köpte, visar bilderna på alla dojor.


Så ser de ut som jag köpte, men mina färger var gul/vita, fina, inte sant?


De här skorna tänkte jag köpa, kommer från Gant och kostar också 300 kronor.

Ha det bra på stranden!
/Julia.


Släng in en kommentar.

ODD MOLLY

Vem älskar inte Odd molly? Ingen skulle jag gissa på. Nej, men i alla fall, jag älskar det märket. Min syster fyllde år idag och vi var inne i stan. Hittade två Odd Molly klänningar. Det var 50% på dem och de var helt perfekta i storlek. Här ser ni bilderna, priserna och affären:


Bild 1: Klänning som går ner till knänen. Härligt mönster. Kostade 1100 kronor. Nöjd!
Bild 2: Underbar tunika/klänning i sidenmaterial. Priset var 900 kronor, perfekt till mina chokladbruna ögon!

/Julia.


Bli inspirerad, och kommentera.

SOMMARINKÖP

Hej modeläsare!
Jag var i Täby Centrum idag med min syster. Jag köpte en underbar bikini och ett par pärlörhängen.


Den kommer från Stadium och sammanlagt kostade de 398 kronor. Jag är otroligt nöjd! Kommer använda den i Italien i sommar. Örhängena var ganska stora, kommer från Kicks och kostade 70 kronor. Skolavslutning imorgon, då kommer jag ha de!
Tipsa mig gärna om andra fina bikinisar. :)
/Julia.


Glöm inte att lägga in en kommentar.

DAGENS INKÖP

Jag var med papi i Centrum idag. Jag köpte tre saker som jag blev väldigt nöjd med. Det blev en kjol, en klänning och ett par enkla ballerinaskor. Hade kanske tänkt att ha på mej klänningen på skolavslutningen, men vet inte helt säkert. Det fanns en annan klänning på affären Salt som jag hellre skulle vilja ha, men den fanns inte i min storlek. Pappa ska kanske köpa den i stan om han hinner & hittar. Lägger ut bilderna, så får ni säga vad ni tycker.

Här har vi den svarta tubkjolen från U-turn för 299 kronor.
Ljusblå klänningen som är köpt på MQ, och kostade endast 499 kronor.
Skorna är köpta på Nilson för 650 kronor.

Vad tycker ni?
/Julia.



Kommentera gärna!


FIXA EGET HEMMASPA

Vem vill inte se fräsch ut till sommaren? Här får du tips om allt från topp till tå!

1. HÅRET:
Lägg upp ett varmt och skönt bad med lugn musik och doftljus brevid. Massera in schampo tills det börjar löddra och skölj sedan noggrant. Om du har hårinpackning så ta det och låt verka i ca 2 minuter (annars går det bra med balsam). Skölj noggrant av och snurra sedan en "turban" runt håret. Blås håret och vips så kommer håret se lika fint ut som håret i reklamerna (nästan...).
Produkterna finns endast att köpa hos frisören.

2. ANSIKTET:
Börja med att koka upp varmt vatten i en stor kastrull tills det börjar bli små bubblor. Sedan stoppar du ner ditt ansikte precis över vattenytan och lägger på handduk. Sitt så i 3 minuter. Sedan är det dags för peeling. Massera in de små kornen runt ansiktet (undvik kontakt runt ögon och mun). Skölj av med kallt vatten. Ta sedan en återfuktande body lotion som återfuktar huden. För finnar, ta ett mycket tunt lager kräm (se bild).
Dove, återfuktande kräm som luktar somrigt och Stioxsyl, kräm för finnar.

3. TÄNDER/MUN:
En fräsch andedräkt är till för alla. Börja med att borsta tänderna noggrant med Colgate (rekommendation). Ta fram eller köp en tungskrapa som är till för att ta bort ofräscha bakterier på tungan. Skrapa tills du känner att det blir torrare i munnen. Sen är det dags för tandtråd. Finns att köpa på apotek eller matbutiker. Till sist tar du en kork/lock med "Listerine" och skölj i ca 30 sekunder. Skölj efteråt med vatten, eftersom effekten är stark. Som extra uppfräschning, ta ett tuggummi. Kariestuggummin finns att köpa på apoteket.
Från vänster: Listerine, tandtråd, tandkräm och tungskrapa.

4. FÖTTER:
Höll upp varmt och bubbligt fotbad. Sitt i ca 5 minuter och passa på att njuta. Torka fötterna noggrant, speciellt mellan tårna. Sedan tar du fram fotcremen, smörjer in och sätter sedan på mjuka och sköna bomullsstrumpor. Sov med strumporna på, och nästa morgon kommer du att ha mjuka fötter som sammet. Dagen efter är det bara att ta på ett somrigt nagellack. Ljust rosa är både fint och modernt i sommar!
Olika fotkrämer. Till vänster: Mintfotkräm, återfuktande kräm för torra fötter, kräm för spruckna hälar.

Hoppas att du fått många och sköna tips. Glöm inte att njuta nu!
(Klicka på bilderna så att de blir större).
/Julia.

RSS 2.0