SHORTS FÖR BRUNA SOMMARBEN

Jag kollade in på HM:s hemsida (www.hm.com) eftersom jag hade tänkt hade köpa mig ett par shorts imorgon när jag och pappa ska in ill Täby Centrum och shoppa nya sommarkläder. Fräscha upp garderoben lite grann. Det fanns mycket, jag tog med några bilder som jag tyckte var fina.

   (Klicka på bilderna så att de blir större)
Bild 1: Ljust blåa shorts med skärp i midjan. Kostar 98 kr på nätet och 198 kr i butik.
Bild 2: Vita shorts som passar till bruna sommarben. För 98 kr både på nätet och i butik.
Bild 3: Jeansshorts för 298 kr. Samma pris både på nätet och i butik.

Jag gillade mest de vita shortsen, de finns även i svart, brunt, gult, grått och andra färger. Gillar bruna, vita och de gula mest. Kanske blir det ett sådant köp imorgon. Lägger in då vad jag har köpt.
Glöm inte att kommentera så blir jag extra glad! (Gäller även Erika, haha)
/Julia.

INFÖR SOMMARENS DAGAR OCH KVÄLLAR

image17
Jag älskar den otroligt starka lila färgen på baddräkten, för bara 199 kronor. Fin form och fin färg. Blusen på andra sidan är väl lite för mysiga kvällsmiddagar, men mönstret är fint. 249 kronor kostar blusen.
Säg gärna till om ni hittat någon bra hemsida med badkläder, kläder eller olika assesoarer. Tack!

BUDGET SKOR

Kollade in på några hemsidor och hittade några riktigt billiga men söta dojor. Dock tyvärr inte i äkta skinn.

            
Skorna kommer från Skopunkten och kostar 249 kr/st. Erbjudandet "Tag 3 betala för 2" gäller, och om du skulle köpa de här tre paren skulle priset bli 498 kronor. Lycka till!

FIN OUTFIT

image9 image10

1. Shortsen på den första bilden gillar jag otroligt mycket. Som de flesta kanske redan vet, är det mycket modernt med "puffiga" shorts i sommar.
2. Kjolen på andra bilden är underbart söt. Gulligt med en liten rosett i midjan, extra plus för hög midja! Denna kjol fanns i svart, vit och ljusblå. Alla färger passar bra till en vanlig vit t-shirt och ett långt halsband, bli inspirerad av bilden/bilderna.

PINK BAG

Denna söta rosa väska blev jag lite smått kär i. Som ni ser har den två handtag, ett långt och ett kort. Med det långa handtaget skulle den här sitta riktigt fint på min axel!

image8
Vad tycker ni?
Om du klickar dig in på www.asos.com, kan du hitta denna söta väskan och kanske köpa den för 700 kronor?
/ Julia.

BLUS

Jag hittade nyss en jättefin blus på www.ellos.se, den kostar 179 kronor. De otrolgit snygga jeansen som passar grymt bra till den fina blusen kostar 249 kronor. Somrigt, och av sommar blir man glad. Här är bilden.

image5
Om du har en åsikt, lägg till i kommentarerlådan så blir jag glad. Tack och hej, vi ses!


SÖTA SKOR

Åh, jag helt enkelt älskar skor. Ballerina, klackar, färgglatt, vitt, svart, rosetter. Här har ni några skor som är riktigt söta och enligt mig snygga till både jeans och linne och lite festligare outfit. "Bli inspirerad!"

 Söta Fred Perry, finns på Scorett för 699 kronor. Finns även i svart/vit.
Pumps med hög klack, märket är Replay, affären Scorett och för 1199 spänn kan du få de här.

Kasta in din åsikt om du har någon. Skulle bli glad om du kommenterade lite. Hejdå, vi ses!

JEANS I OLIKA FÄRGER

image1image2
Jeansen hittade jag på www.nelly.com, för 899 kronor. Skärpet finns i massor med olika färger, jag gillade dock den ljusrosa och den starkt orange färgen mest. Ett extra plus för de otroligt snygga skorna! Vad tycker ni?


RSS 2.0