FOREVER21.COM

Här finns allt. Om du behöver akutshoppa kan jag verkligen rekommendera www.forever21.com, jag är nästan helt säker på att du hittar det du söker. Här kommer finfina exempel som jag klickade fram och blev direkt lite småkära i dem allihop:

 Lite finare klänningar för mycket bra pris.

    Som sagt - satsa på färgstarkt.

Otroligt fin outfit. Jag älskar den blommiga, söta tunikan med stuprörsjeansen till. För att halsen inte ska se för bar ut ska halsband sättas på. Väskan och de ursnygga pumpsen ger extra plus. I love!
Ha det bra och kommentera! :)
/ J

SKOR AV STEVE MADDEN

Jag såg i FRIDA några riktigt snygga högklckade skor från www.stevemadden.com, blev lite kär i dem. Okej, jag använder inte högklackat men de är otroligt fina. Exempel? Självklart!

    
Vackra va? Som säkert alla vet, satsa på lite färgglada skor och kläder också. Här ligger priserna mellan 600-1300 kronor. Lycka till med shoppingen! Puss.
/ J

SISTA INKÖPEN TILL ITALIEN

Igår var jag med Denise i Täby C för att köpa allt som behövdes tills imorgon, då jag åker till Italien. Jag köpte en fin, stor och rosa resväska, ett par solglasögon, en bikini, ett par svarta leggings och en film, "The Heartbreak Kid". Ska ladda upp några bilder så ni får se hur de ser ut:

   
 
Bikinin var den enda jag hittade bild på, men jag är även nöjd med de andra inköpen.

Ha det bra i Sverige medan jag ligger och solar och badar i medelhavet i Italien.
Puss,
/ J

RSS 2.0